فهرست مطالب
چگونه تعداد تست زیاد بزنیم؟
یکی از مواردی که بچههای کنکوری در طول سال کنکور خیلی با آن درگیر میشوند، تعداد تستهایشان و سرعتشان در تست زدن است.
همه شما حداقل یکبار به این موضوع فکر کردهاید و اگر هم فکر نکردهاید، خب با خواندن این مقاله به آن فکر میکنید!
در مورد تست زدن، سوالهای زیادی در ذهن داوطلبان کنکور ایجاد میشود. سوالاتی از قبیل:
• چگونه میتوانم تعداد تستهایم را افزایش بدهم؟
• چگونه سرعت خودم را در تست زدن افزایش بدهم؟
• چگونه در تست زدن هم سرعت داشته باشم هم دقت؟
در این مقاله، سعی میکنم به این سوالات به طور دقیق پاسخ بدهم. پس اگر شما هم درگیر این پرسشها هستید، به خواندن تا آخرین نقطه! ادامه بدهید.
قبل از اینکه به سراغ پاسخ دادن سوالات شما بروم، باید ابتدا در مورد مشکلاتی که در مورد تست زدن، گریبانگیر داوطلبان کنکور میشود صحبت کنم
چرا که اولین قدم برای پیشرفت در هر چیزی این است که ابتدا مشکلات و موانع مسیر را بشناسید
و بعد از آن بتوانید با حل کردن این مشکلات در خودتان و کمک گرفتن از دیگر راه حلها که در ادامه خواهم گفت، سرعت خود را بالا ببرید.
مشکل اول) ترس از تست زدن
من خیلی از بچههای کنکوری را دیدهام که مهمترین مانعشان برای کار کردن تستهای زیاد، نه زمان بود نه برنامه غیر اصولی؛ بلکه ترسشان از تست زدن آنها را عقب نگه داشته بود و تعداد تستهایشان و البته سرعتشان بسیار پایین بود.
ترس از تست زدن برای کنکوریها میتواند به دلایل مختلفی باشد که در زیر برخی از این دلایل آورده شدهاند:
۱. اهمیت و فشار آزمون:
آزمون کنکور به عنوان یکی از مهمترین آزمونهای تحصیلی در کشور، بسیار اهمیت دارد و میتواند تعیینکننده وضعیت تحصیلی و آینده دانشآموز باشد. این فشار میتواند ترس از نتیجهها و شکست را ایجاد کند.
۲. عدم آشنایی با آزمون:
برخی کنکوریها ممکن است تا قبل از کنکور تجربهای از آزمونهای بزرگ مانند کنکور نداشته باشند. این عدم آشنایی با فرآیند آزمون میتواند به ترس از مواجهه با شرایط ناآشنا و ناخوشایند منجر شود.
۳. فشار اجتماعی و خانوادگی:
در برخی موارد، خانواده و اجتماع انتظارات بالا و فشارهای اضافه را از دانشآموزان دارند که ممکن است ترس از عدم توفیق در کنکور را افزایش دهد.
۴. ناامیدی از نتیجههای گذشته:
اگر کنکوریها تجربههای ناامیدکنندهای از آزمونهای گذشته داشتهاند، ممکن است ترس از تکرار این نتایج منفی آنها را همراه باشد.
۵. نگرانی از عملکرد در مدت زمان محدود:
کنکوریها برای حل سوالات در زمان محدود و بهینه نیاز به تمرکز و سرعت دارند، و این میتواند ترس از عدم توانایی در عملکرد در مدت زمان محدود را به وجود آورد.
۶. انتظارات بالا از خود:
برخی کنکوریها تصور میکنند که باید به عنوان نمونهای کامل و بیعیبونقص عمل کنند، که ممکن است ایجاد ترس و استرس کند.
همه این ترسها باعث میشوند تا داوطلبان از مواجه شدن با سوالات و تستها هراس داشته باشند.
البته به یاد داشته باشید که احساسات ترس و استرس در مواجهه با آزمونها طبیعی است و بسیاری از دانشآموزان با این وضعیت مواجه میشوند.
اهمیت این موضوع این است که باید با این احساسات کنار بیایید و با آمادگی مناسب و تمرین مداوم، خود را برای موفقیت در کنکور آماده کنید.
همچنین ممکن است مشاوره روانشناسی به شما کمک کند تا با این احساسات کنار بیایید و راهکارهای موثرتری برای مواجهه با ترسها پیدا کنید.
مقاله های مرتبط :
مشکل دوم) نا امیدی از خود
نا امیدی، مادربزرگ بقیه مشکلات است!
این نا امیدی منجر به ترس از شکست و ترس از روبرو شدن با سوالات را که در قسمت قبلی مقاله (چگونه تعداد تست زیاد بزنیم + ۵ روش عملی) گفتم، میشود.
این نا امیدی میتواند به دلایل مختلفی باشد و اتفاقا میتواند دلایلی مثل دلایل بالا داشته باشد مانند خانواده سختگیر یا کمالگرایی و… اما در زیر، به چند دلیل دیگر که ممکن است کمتر به آن فکر کرده باشید، اشاره میکنم:
1. نتیجههای ناخوشایند:
اگر کنکوری نتایج مطلوبی از تلاشها و زحمات خود به دست نیاورد، احساس ناامیدی نسبت به تواناییهای خود دارد.
2. مقایسه با دیگران:
برخی کنکوریها ممکن است خود را با دیگران مقایسه کنند و احساس ناامیدی پیدا کنند که نتوانستهاند به همان سطح دیگران برسند.
3. استرس و اضطراب:
استرس و اضطراب ناشی از فشار زمانی و تنشهای آزمون میتواند باعث ناامیدی و کاهش انگیزه شود. در این شرایط، مغز برای جلوگیری از اضطرابهای بیشتر کاری میکند تا شما از رفتن به سراغ تستها و سوالات بیشتر خودداری کنید.
4. ناکامی در تحقق اهداف:
اگر کنکوری تحقق اهداف خود را تجربه نکند، ممکن است احساس ناامیدی در مورد آینده خود داشته باشد.
برای مثال، وقتی یک کنکوری تصمیم میگیرد به 8 سوال از 10 سوال درس فیزیک پاسخ صحیح بدهد اما این هدف محقق نمیشود؛ در این حالت ممکن است به جای تلاش بیشتر، به کل تست زدن را کنار بگذارد.
به یاد داشته باشید که احساسات ناامیدی طبیعی است و در مواجهه با چالشها و آزمونهایی مانند کنکور اتفاق میافتد.
این مسئله از آنجا که نشاندهنده این است که شما به مواردی اهمیت میدهید و میخواهید در زندگیتان موفق باشید؛ اهمیت دارد که این احساسات را به چالش بکشید و با تلاش و پشتکار به اهداف خود برسید.
مقاله های مرتبط :
مشکل سوم) قربانی کردن کیفیت برای کمیت
بعضی از داوطلبان کنکور، کیفیت مطالعه و تست زدنشان را قربانی تعداد تستهای بالا میکنند.
میدانید که یک روش تست زدن خوب، روشی است که شما بعد از تست زدن، به پاسخنامه مراجعه میکنید و تک تک سوالات و پاسخها و نکات را بررسی کرده و در دفتر نکاتتان، چیزهای مهمی که در سوالات دیده و یاد گرفتهاید را یادداشت میکنید.
اما بعضی از کنکوریها این مراحل را طی نمیکنند و فقط برای اینکه بتوانند در مدت زمان کمتری، تعداد تست بیشتری بزنند، تستها را بدون بررسی رها میکنند.
همچنین ممکن است طور دیگری نیز با تستها برخورد کنند؛ مثلا برای مبحثی که بارها و بارها تکرار کردهاند دوباره تست میزنند اما به سراغ مبحثی که میدانند در آن به تمرین بیشتری نیاز دارند، نمیروند. این موضوع میتواند چشمهای از ترس از تست زدن و مواجه شدن با سوالات هم باشد.
نکته مهمی که باید به آن توجه داشته باشید، این است که همواره کمیت بهتر از کیفیت نیست. در کنکور، هدف نهایی شما باید رفتار عملکردی متعادل باشد که در آن ترکیب مناسبی از کمیت (پاسخهای درست تعداد زیادی از سوالات) و کیفیت (پاسخهای درست و دقیق به سوالات) را داشته باشید.
برنامهریزی موثر، تمرین مداوم و استفاده از تکنیکهای درست میتواند به شما کمک کند تا بتوانید این ترکیب را بهبود بخشید و به عملکرد مطلوبتری در کنکور دست یابید.
کدام یک از سه مشکل بالا، مشکل شما هم بود؟
بعد از بررسی سه تا از مهمترین موانع بچههای کنکوری بر سر راه تست زدنشان، در ادامه مقاله (چگونه تعداد تست زیاد بزنیم؟ + ۵ راهکار عملی)، به توضیح روشهایی میپردازم که هم بتوانید این مشکلات را برطرف کنید هم اینکه سرعت تست زنی و تعداد تستهای خود را افزایش دهید.
۱. ترسیدن ممنوع
همانطور که در قسمتهای قبلی گفتم، ترسیدن از تست زدن بین داوطلبان کنکوری شایع است و خیلیها ممکن است درگیر این ترس بشوند اما چیزی که فرد موفق را از بقیه جدا میکند، نترسیدن نیست بلکه مدیریت ترس و اضطراب است.
رتبه یک کنکورهای سالهای پیش هم بدون ترس و استرس نبودند. آنها فقط این ترس را تبدیل به یک کار بزرگ کردند.
برای کنترل ترس از تست زدن، به چند راهنمای زیر توجه کنید:
1.نداشتن انتظارات فضایی! از خود:
کمالگرایی را کنار بگذارید. انتظاراتتان از خودتان را در سطح معقولی نگه دارید. حتی رتبه برترها هم که در ابتدای این قسمت اشاره کردم، نمیتوانستند از ابتدا به سوالات بدون هیچ اشتباهی پاسخ بدهند.
2. شناخت نوع سوالات:
ما انسانها معمولا از چیزی میترسیم که آن را نمیشناسیم. آشنایی با نوع سوالات کنکور و روش های بهتر برای حل آنها میتواند به شما کمک کند تا ترس خود را کنار بگذارید. برای این کار، نکات هر تست کنکور را یادداشت کرده و الگویی را در هر درس کنکور پیدا کنید.
3. تمرکز بر بهبود شخصی:
به جای متمرکز شدن بر رتبه و مقایسه با دیگران، تمرکز خود را بر بهبود شخصی و پیشرفت مداوم قرار دهید. حتی زدن یک تست بیشتر، یک قدم رو به جلو است و به شما در موفقیتتان کمک میکند.
4. ایجاد محیط مثبت:
خود را در محیط مثبتی قرار دهید و از اطرافیان و دوستان حمایت بخواهید. افرادی که انگیزه و اعتماد به نفس شما را تقویت میکنند، میتوانند به شما در کاهش ترس کمک کنند.
با کسانی که با گفتم جملههایی از قبیل:«کنکور خیلی سخته.» یا «تست زدن خیلی بده همش رو اشتباه میزنیم.» و… ترس شما را بیشتر میکنند تعامل نکنید.
5. فراموش کردن نتیجه نامطلوب در گذشته:
لطفا در گذشته زندگی نکنید! اگر شما چند بار در تست زدن نتیجه مطلوبی نگرفتید به معنای عدم موفقیت شما نیست بلکه شما با بررسی دقیق آن سوالات، با نکاتی آشنا میشوید که در ادامه مسیر به کمک شما میآیند.
اگر پنج موردی را که در بالا گفتم به خوبی رعایت و پیاده سازی کنید، میبینید که ترستان از تست زدن چقدر کمتر شده و بیشتر مشتاق به حل تستها شدهاید.
این موضوع باعث میشود احساس خوشایندی داشته باشید و اعتماد به نفستان افزایش پیدا کند.
همچنین، به خودتان اجازه دهید که اشتباه کنید و از تجربیات خود یاد بگیرید.
اگر از اشتباهات خود درس بگیرید و تلاش مداومی برای پیشرفت داشته باشید، به طور حتم میتوانید به ترس و اضطراب غلبه کنید و در کنکور موفقیت آمیز عمل کنید.
ویدیوهای آموزشی رایگان
۲. تمرین زیاد
به نظر شما، اگر رونالدو تمرین کردن را کنار میگذاشت آیا میتوانست تعداد گلهای زیادی را ثبت کند؟
پس شما در اینجا و در بحث کنکور، رونالدو میشوید!
تمرینتان را زیاد کنید. شاید در ابتدا سرعت کند تست زدنتان و یا تعداد پایین تستهایی که در یک وقت درسی میزنید، روی اعصابتان برود! اما لطفا سمج باشید! بیخیال نشوید!
تمرین مداوم و حل تعداد زیادی از تستها میتواند به شما کمک کند تا در زمان آزمون کنکور بهتر عمل کنید و به عملکرد بهتری برسید. این مزایا عبارتند از:
1. آشنایی با ساختار آزمون:
با حل تعداد زیادی از تستها و تمرینهای کنکور، با ساختار و قالب آزمون آشنا میشوید. این آشنایی میتواند باعث کاهش ترس و ناامیدی شما در مواجهه با آزمون کنکور شود.
2. بهبود مهارتهای حل تست:
با تمرین مداوم، مهارتهای حل تستها و تشخیص الگوهای مشترک سوالات بهبود مییابد. این مهارتها به شما کمک میکند تا سوالات را سریعتر و با دقت بیشتری حل کنید.
3. افزایش سرعت و دقت:
با تمرین مداوم، سرعت حل سوالات و دقت پاسخهای شما بهبود مییابد. این امر به شما کمک میکند تا در زمان آزمون کنکور به تعداد بیشتری سوال پاسخ دهید و به نتایج بهتری دست یابید.
4. شناخت نقاط ضعف و قوت:
با تمرین مداوم، شما نقاط قوت و ضعف خود را بهتر شناخته و بر روی افزایش توانمندیهای خود کار میکنید.
5. افزایش اعتماد به نفس:
تمرین مداوم و پیشرفت در حل تستها میتواند اعتماد به نفس شما را افزایش دهد و باعث احساس مطمئنیت بیشتری در مواجهه با آزمون کنکور شود.
6. کاهش استرس:
تمرین مداوم و افزایش توانمندیهای شما میتواند استرس و اضطراب ناشی از آزمون کنکور را کاهش دهد.
همچنین، توجه داشته باشید که تمرین مداوم و تمرکز بر افزایش تعداد تستها باید با تنظیم مناسب زمانبندی و استراحت مناسب همراه شود تا از خستگی بیش از حد جلوگیری شود و اندازهگیری پیشرفت شما به صورت منظم انجام شود.
۳. کیفیت را ذبح نکن
در ابتدای این نوشته (چگونه تعداد تست زیاد بزنیم؟ + ۵ روش عملی)، یکی از مشکلاتی که بیان کردم، این بود که داوطلبان کنکوری برای اینکه صدای ذهنشان را آرام کنند و خیالشان راحت شود،بدون اهمیت دادن به کیفیت تست زدنشان، تنها به دنبال بالا بردن تعداد تستها هستند.
اگر شما هم جزو این دسته هستید، متاسفانه باید این خبر تلخ را به شما بدهم که این ره که میروید به هیچجا نمیرسد! حتی کسی که از شما تعداد کمتری تست میزند اما آنها را به دقت بررسی میکند نیز از شما چندین قدم جلوتر خواهد بود.
بررسی تستهای کنکور به منظور ارزیابی عملکرد خود و بهبود نقاط ضعف، بسیار مهم است. برای بررسی تستهای کنکور، میتوانید از روشها و مراحل زیر استفاده کنید:
1. بررسی پاسخها:
ابتدا پاسخهای خود را با پاسخهای صحیح مقایسه کنید. ببینید کدام سوالات را درست پاسخ دادهاید و کدامها را اشتباه کردهاید.
2. تحلیل خطاها:
اگر به سوالاتی پاسخ ندادهاید یا پاسخ اشتباه دادهاید، بیشتر با آنها آشنا شوید و علت خطا را تحلیل کنید.
3. نقاط ضعف و قوت:
نقاط ضعف و قوت خود را در حل تستها شناسایی کنید. از نتایج به دست آمده برای بهبود عملکرد خود استفاده کنید.
4. مرور مطالب:
مطالب مرتبط با سوالاتی که به درستی پاسخ ندادهاید، را مرور کنید تا مفاهیم را بهتر درک کنید.
5. زمانبندی:
بررسی کنید که چقدر زمان برای هر سوال صرف کردهاید. اگر زمان به سوالات اختصاصدهی مناسب نبوده است، به زمانبندی خود توجه کنید و تلاش کنید در آزمونها بیشتر تمرین کنید.
6. استفاده از راهکارهای آموزشی:
اگر سوالاتی را نتوانستهاید حل کنید، از منابع آموزشی تخصصی برای درک بهتر مفاهیم استفاده کنید.
7. تمرین مجدد:
پس از بررسی و تحلیل تستها، تمرین مجدد روی سوالاتی که به درستی پاسخ ندادهاید را انجام دهید تا توانمندیهای خود را افزایش دهید.
8. نگهداری از نتایج:
نتایج بررسی تستها و تمرینهای خود را نگهداری کنید تا پیشرفتهایتان را به صورت منظم مشاهده کنید و انگیزه خود را حفظ کنید.
شاید طی کردن این مراحل به نظرتان بسیار طولانی و وقتگیر باشد.
در روزهای ابتدایی شاید اینگونه باشد اما با تمرین بیشتر، این مراحل را هم به سرعت و دقت میتوانید طی کنید و تعداد تستهای بررسی شده خود را که تبدیل به تستهایی مفید میشوند، بالا ببرید.
با استفاده از این راهکارها، میتوانید بهبود عملکرد خود در حل تستهای کنکور را تسهیل کنید و برای آزمون کنکور بهتر آماده شوید.
۴. استفاده از تکنیکهای تستزنی و مدیریت زمان
استفاده از تکنیکها و روشهای تستزنی و مدیریت زمان، به شما کمک میکند تا هم سرعت و هم تعداد تستهای خود را افزایش دهید. در ادامه از این تکنیکها و روشها نام میبرم:
مراحل و روشهای تستزنی:
تست آموزشی:
تستهای آموزشی، به تستهایی گفته میشود که دقیقا بعد از خواندن مطلب و در همان روز، از آن مبحث حل میکنید.
این تستها باعث میشوند تا نکات جدیدی را در مورد آن مبحث ببینید و متوجه اشکالاتتان شوید و آنها را آموزش ببینید. به همین علت اسم این روش، تست آموزشی است.
تست مفهومی (تست تثبیت):
این نوع تستها، تستهایی هستند که در بازههای زمانی سه روز، یک هفته، پانزده روز، یک ماه و سه ماه حل میشوند تا مطالبی را که از قبل خواندهاید و تست آموزشی آنها را کار کردهاید، در ذهنتان تثبیت شوند و مفاهیم آنها را به طور کامل درک کرده و یاد بگیرید.
تست زماندار (تست تسلط یا تست سنجشی):
در تستهای آموزشی و مفهومی، زمان مدنظر نبود اما در تست تسلط، شما طبق استاندارد کنکور، تعداد سوالاتی مشخص را در بازه زمانی مشخصی پاسخ میدهید.
سه روش تست زدن بالا، باعث تداوم و تکرار تمرین کردن شما میشوند و از قبل در مقاله (چگونه تعداد تست زیاد بزنیم؟ + ۵ روش عملی) میدانید که تمرین کردن زیاد، شما را روی ساختار آزمونها و سوالات مسلط میکند و باعث میشود شما به خوبی بتوانید تعداد تستهای زیادی بزنید.
اما در ادامه، سه روش مدیریت زمان در هنگام تستزنی را توضیح میدهم که باعث بالا رفتن سرعتتان میشود که در نتیجه آن، میتوانید تستهای زیادی را کار کنید:
1. تکنیک حذف گزینه:
تکنیک حذف گزینه یک روش استفادهشده در حل سوالات تستی که به شما کمک میکند با حذف یک یا چند گزینهی نادرست احتمال موفقیتتان در پاسخگویی به سوال را افزایش دهید.
این تکنیک به شما امکان میدهد از روشهای تصادفی یا حدس زدن پاسخها کاسته و به صورت دقیقتر و موشکافانهتر به سوالات پاسخ دهید.
2. تکنیک زمان نقصانی:
این تکنیک در هنگام تمرین کردن تستهای تسلط به کار میآید. در این تکنیک، شما فرض میکنید زمانی کمتر از زمان استاندارد در اختیار دارید و شروع به تستزنی میکنید. بدین ترتیب، زمانی را در پایان برای مرور تستها ذخیره کردهاید.
3. تکنیک ضربدر منها:
این تکنیک، تکنیکی برای مرور تستها در زمان ذخیره شده از تکنیک زمان نقصانی است و به این صورت است:
–گذاشتن علامت ضربدر کنار شماره سوالاتی که میتوانید حل کنید اما نیاز به زمان بیشتری دارد.
–
گذاشتن علامت منها کنار شماره سوالاتی که هیچ ایدهای از روش حل آنها ندارید.
بعد از اتمام پاسخ دهی به تستها، در زمان باقیمانده به سراغ تستهایی با علامت ضربدر آمده و آنها را شروع به حل میکنید.
با استفاده از تکنیکهای تستزنی و مدیریت زمانی که در بالا گفته شد و ترکیب آنها با هم در پاسخ دهی به سوالات، سرعتتان افزایش پیدا میکند و میتواند تعداد تست بیشتری بزنید. البته یادتان باشد که مسلط شدن به این تکنیکها نیاز به تمرین دارد.
مقاله های مرتبط :
۵. برنامهای تست خیز!
برای اینکه بتوانید تعداد تستهایتان را بالا ببرید، باید بین مطالعه دروس و تست زدن در برنامهتان تعادل وجود داشته باشد.
نه کاملا وقت خود را به تست زدن اختصاص بدهید نه اینکه هیچ تستی نزنید. البته در ماه آخر منتهی به کنکور، مطالب خوانده و جمعبندی شدهاند و بچههای کنکوری به سراغ تست زدن بیشتر میروند.
تعداد تستهای مورد نیاز برای برنامهی افزایش تعداد تستهای کنکور به شدت وابسته به شرایط شما و تعداد روزهای باقیمانده تا زمان آزمون کنکور است.
اگر زمان زیادی تا کنکور دارید، میتوانید تعداد تستها را بیشتر کنید تا تمرین بیشتری داشته باشید. اما اگر فقط چند روز یا هفته تا کنکور دارید، باید تنها به تعداد تستهایی فکر کنید که میتوانید آنها را در این مدت زمانی حل کنید.
یک برنامه ممکن برای افزایش تعداد تستهای کنکور به این صورت باشد:
1. تعیین هدف:
ابتدا تعداد تستهای مورد نظر خود را مشخص کنید. این هدف میتواند تعداد تستها را به صورت روزانه یا هفتگی در نظر بگیرد.
2. تعیین زمان:
برنامهریزی برای زمانبندی تستها مهم است. مشخص کنید که چند روز در هفته و چه مواقعی میتوانید به حل تستها اختصاص دهید.
3. تستهای کنکورهای پیشین:
از تستهای کنکورهای گذشته استفاده کنید و سعی کنید تعداد زیادی از آنها را حل کنید. این مسئله باعث بالا رفتن تسلطتان روی الگوهای کنکوری میشود و با بالا رفتن تسلط، تستهای بیشتری نیز میتوانید حل کنید.
4. تستهای شبیهسازی شده:
از تستهای شبیهسازی شده کنکور استفاده کنید. این تستها به شما کمک میکنند تا در شرایط واقعیتر تستزنی کنید.
5. تمرین مداوم:
همانطور که در قسمتهای قبلی مقاله (چگونه تعداد تست زیاد بزنیم؟+۵ روش عملی) گفتم، تمرین مداوم و حل تستها به مرور زمان مهارتهای شما را بهبود میبخشد.
6. مدیریت زمان:
مدیریت زمان موثر در حل تستها میتواند به شما کمک کند تا زمانبندی مناسبی داشته باشید.
7. افزایش تعداد تستها در زمان کمتر:
اگر زمان تا کنکور کم است، میتوانید تستها را از مباحث تستخیز که در آنها تسلط خوبی دارید انتخاب کنید و روی نقاط قوتتان کار کنید.
با توجه به شرایط شما، میتوانید تعداد تستهای مورد نیاز خود را مشخص کنید و برنامهریزی مناسب برای افزایش تعداد تستهای کنکور خود انجام دهید.
همچنین،میتوانید این برنامه را در طول زمان تغییر دهید تا آن را مطابق با شرایط جدیدتان بهبود دهید.
کلام آخر
در این مقاله (چگونه تعداد تست زیاد بزنیم؟+۵ روش عملی) از سایت آکادمی کیادرس، سعی من بر این بود تا با ارائه راهکارهایی بتوانم به شما کمک کنم تا بر نحوه تستزنی مسلط شده و با این تسلط، بتوانید تستهای زیادی را پاسخ بدهید.
یادتان باشد اگر هزاران روش هم وجود داشته باشد، تا شما آن ها را تمرین و تکرار نکنید، هیچ سودی نخواهند داشت.
تنها تداوم است که کشتی شما را به سمت ساحلی که میخواهید، هدایت میکند.
تستهایتان بیشمار باد!
سوالات متداول
خیر. حذف گزینه باید با دلیل و استدلال منطقی انجام شود و حذف گزینه به صورت شانسی احتمال خطا را خیلی بالا میبرد.
منظور از تمرین زیاد، این نیست که در تمام طول هفته مشغول تست زدن باشید بلکه منظور این است که زمان مناسبی را به تست زدن و تمرین کردن اختصاص بدهید و فقط مشغول خواندن متن درسها نباشید.
این بستگی به هر درس و نیاز شما به تمرین دارد اما پیشنهاد میشود تعداد تستهای مدنظر در یک هفته یا یک روز کمالگرایانه نباشد تا باعث سرخوردگی شما نشود.
3 پاسخ
من تازگی فهمیدم دلیل تست نزدنم اینه که از تست زدن میترسم و میترسم اشتباه کنم. موندم چطوری باید حلش کنم؟؟ راهکارش چیه
سلام خسته نباشین
مشکل من اینه که نمیدونم چطور باید برای تست کنکور زدن هدفگذاری کنم؟
سلام نسترن خانوم
هدفگذاری درست برای کنکور مثل یه نقشه راه برای رسیدن به گنجینه میمونه. با یه برنامهریزی اصولی، میتونید این مسیر طاقتفرسا رو به یه سفر پربار و لذتبخش تبدیل کنید.
مراحل هدفگذاری شامل خودشناسی، تعیین هدف، برنامهریزی، انتخاب منابع، اجرای برنامه، نظارت بر پیشرفت، حفظ انگیزه و استفاده از کمک و راهنمایی دیگران هست.
با هدفگذاری درست و تلاش مستمر، میتونید به بهترین نتیجه توی کنکور دست پیدا کنید و به آرزوهات برسی.